Kim De Bie

Kim De Bie

Hoi, ik ben Kim en ben Belgische van oorsprong.
In februari 2006 kwam ik naar Nederland voor mijn partner Maurice en samen hebben we een geweldig lieve dochter Kailey. Ze spiegelt ons in al haar zijn en laat ons zien wat belangrijk is in het leven.
Dit is wat voor mij wel op nummer 1 staat (het moederschap en mijn gezin), hoe leuk ik de rest ook vind.

In 2018 leerde ik Luisterkind kennen op de beurs in Houten en sindsdien liet het me niet meer los en wist ik dat ik deze opleiding wilde doen. Ook de trainersopleiding was al een vaststaand feit vanaf het begin van mijn opleiding ondanks dat er ook wel wat dingen me tegenhielden.

Ik ben inmiddels al ruim 25 jaar bezig met mijn interesses op alternatief therapeutisch vlak waarbij ik vooral bezig was met natuurvoeding, bloesemtherapie reiki, diverse massages, HSP en als eindstation Luisterkind.
Ik begon ooit met een schriftelijke oriëntatie cursus en vanaf die tijd ging ik me steeds meer verdiepen in alles wat mogelijk is en het boeit me nog steeds. Voor mij is dit een leerschool voor het leven,… ik word steeds wijzer met als centraal punt mijn eigen gezondheid en dat van mijn gezin.

Verder ben ik heel graag bezig met ontwerpen op computer en was branding en webdesign een mooie aanvulling om ook dit stukje in te vullen. Ook hier school ik me steeds weer in bij waar ik ook veel voldoening uit haal als ik iets moois kan creëren.